Ποιοι ειμαστε

18763651-auto-mechanic-presenting-copyspace-stock-photo-mechanic-technician-mechanical

Το Oραμα της Λεμπεσης

Οι οικογενειακές καταβολές και η διάθεση να προσφέρω το δικό μου λιθαράκι στο νησί της ζωής μου, με οδήγησαν να επιστρέψω στην Άνδρο. Όταν εγκαταστάθηκα με τη δική μου πια οικογένεια στο νησί, διαπίστωσα ότι υπήρχε ένα τεράστειο κενό στον τομέα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και στην παροχή ψυκτικών υπηρεσιών τόσο στις οικίες των κατοίκων & επισκεπτών όσο και στις εταιρικές & ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις των επιχειρηματιών της περιοχής.

Αποφάσισα να επιστρατεύσω τις ακαδημαϊκές γνώσεις, την εμπειρία μου από την Αθήνα & το μεράκι μου και να σηκώσω τα μανίκια για να προσφέρω στις υπηρεσίες των ανθρώπων του νησιού. Και οι συμπολίτες μου δεν με πρόδωσαν… με τίμησαν με την θερμή εμπιστοσύνη τους δίνοντάς μου την δυνατότητα να συνειφέρω στη βέλτιστη αξιοποίηση & συντήρηση των πολυτιμότερων περιουσιακών τους στοιχείων.

Όμως, τόσο η κρίση όσο και οι εξελισσόμενες ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής & συντήρησης έχουν διαμορφώσει ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον με σύνθετες ανάγκες που ακουμπάνε διάφορα κομμάτια του παζλ της οικοδομής, όπως αξιοποίηση νέων πηγών ενέργειας, φυσική θέρμανση, μόνωση, στεγάνωση & επισκευή, προστασία & αναβάθμιση δομών κ.α.

‘Έτσι, λοιπόν, δημιουργήσαμε ένα ολικό πλέγμα τεχνολογιών & υπηρεσιών που είναι πρωτοποριακό για την ελληνική αγορά. Δημιουργήσαμε συνέργειες με τις κορυφαίες τεχνολογικά εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο και διαμορφώσαμε ένα πλαίσιο υπηρεσιών για την παροχή υψηλής ποιότητας ασφάλειας & οικονομικής απόδοσης στους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έλθουμε στο χώρο σας και να διαγνώσουμε οτιδήποτε σας απασχολεί. Θα είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιστημονικά λύση με γνώμονα το μακροχρόνιο όφελος του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίες και στην Αθήνα.

24/7 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

Αν προέκυψε κάτι έκτακτο, μην ανησυχείτε. Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ ΚΟΣΤΗ

Τίμιες και ξεκάθαρες χρεώσεις, χωρίς κρυμμένα κόστη

Πιστοποιημενοι τεχνικοι

Άρτια τεχνικά καταρτισμένοι τεχνικοί, υπεύθυνα και γρήγορα για κάθε εργασία

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ποιοτικοί συνεργάτες και μόνο τα καλύτερα υλικά για να είστε σίγουροι.

bg