Περιγραφη υπηρεσιων

xiononifada

Κλιματισμος

Η εταιρεία Λεμπέσηs είναι εδώ και μια δεκαετία πιστοποιημένοs συνεργάτηs των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο Daikin και Carrier-Toshiba. Τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα των μεγαλύτερων κέντρων έρευναs & ανάπτυξηs στον κόσμο σε κλιματισμό, θέρμανση και ψύξη αξιοποιούνται ως εργαλεία από την Λεμπέσηs τόσο για ιδιωτικά όσο και για εταιρικά έργα.

Στον τομέα των οικιστικών & επαγγελματικών έργων αξιοποιείται μια πλειάδα εφαρμογών σε μονάδεs τοίχου, ψευδοροφήs, δαπέδου και flexi (οροφήs-δαπέδου). Μετά από εξέταση των χώρων και των συνολικών αναγκών τους σε κλιματισμό, θέρμανση, ζεστά νερά και εξαερισμό προτείνεται η βέλτιστη από πλευράs απόδοσηs & απόσβεσηs λύση. Προτείνονται λύσειs που καλύπτουν ενεργειακέs ανάγκεs από ένα δωμάτιο έωs αυτόνομα κτίρια, ξενοδοχεία, συνδεδεμένα κτίρια, γυμναστήρια κ.α.

Η Λεμπέσηs λόγω του εξειδικευμένηs γνώσηs του στον κλιματισμό διαθέτει πλούσια εμπειρία τόσο στην εγκατάσταση σύνθετων συστημάτων με εισαγωγή αυτοματισμών, ηλιακών συλλεκτών & ηλιακήs υποβοήθησηs όσο και στο service & την επισκευή τουs.